Hotel og golf – udforsk landet med skønne golfophold

Hotel og golf – udforsk landet med skønne golfophold

Overalt i landet kan du tage på lækre golfophold, der giver dig mulighed for at prøve kræfter med nye, spændende golfbaner og at besøge nogle anderledes egne af Danmark. Golf er en fantastisk sport, som kan dyrkes af alle, og det kan være grundlaget for mange fantastiske oplevelser.

 Der findes ikke mange sportsgrene eller motionsformer, der på samme måde inviterer til oplevelser i det fri, som er så forskelligartede. Spiller man håndbold eller fodbold, er der ikke helt samme variation i at spille på andre baner eller i andre haller – i golf er banen noget helt særligt.

Derfor findes der mange golfophold rundt om i landet, som er til de spillere, der gerne vil tage deres hobby med på længere eller kortere ture.

 Golfophold på hotel med høj komfort

Nogle golfbaner udgøres af store komplekser, mange huller og et hotel, som hænger sammen med golfbanerne, særligt når vi bevæger os uden for landets grænser, men sådan behøver det ikke være. Mange hoteller uden videre tilknytning til golf kan også tilbyde golfophold.

 Det er så simpelt, at hotellerne har lavet en aftale med en eller flere golfbaner og golfklubber i området om, at der følger en greenfee-billet med til et ophold på hotellet.

 Så kan gæsterne tage deres golfudstyr med og tage en tur på banerne under deres ophold, og ellers kan de slappe af og nyde den høje komfort på det hotel, de er indlogeret på. Er man golfspiller, er det en ferieform, man skal prøve på et eller andet tidspunkt.

 En aktiv ferieform

Har man selv spillet golf, ved man godt, at der er god motion i at gå 18 huller. Afhængig af den enkelte bane kan man let komme til at gå 10 eller 15 kilometer i løbet af sådan en omgang, så det er en aktiv ferieform at være afsted med golf for øje.

 Går man med en drøm om at blive introduceret til sporten, kan det også være en god idé at kombinere debuten på golfbanen med et ophold, hvor man har tid til at fordybe sig lidt. Selvfølgelig er der teknik, som skal på plads, men golf er også kendetegnet ved de regler og retningslinjer, der hører til.

Blandt andet skal man have ”kørekort” til golf, inden man kan komme ud og spille på de store baner. Det dækker sådan set bare over, at man ved, hvordan man behandler en golfbane og passer på den, og at man kender til etiketten, der sikrer et godt flow i spillet.

 

Den slags kan sagtens tages og øves over lang tid, men nogle vil gerne have et mere intensivt forløb, og det kan man eksempelvis få på et golfophold.