Derfor skal du investere i et Hublot ur

Derfor skal du investere i et Hublot ur

Der er mange gode grunde til at investere i et Hublot ur

Det schweiziske urmærke Hublot er klassisk og du bliver 100 procent, garanteret et luksusur i allerhøjeste kvalitet. Hublot er særligt kendt for populære kollektioner som Big Bang og Classic Fusion, som er kendetegnet ved et innovativt og stilrent design. Med et luksus ur som dette, lover jeg du kigger på klokken, mere end du er vandt til nu. Det er ægte og stilrent og du kan bære uret til alle typer af begivenheder. Om det så er til den store festlige begivenhed, eller en almindelig arbejdsdag på kontoret. 

Historien bag et Hublot ur

Det Schweiziske ur Hublot stammer tilbage fra 1980 og blev etableret af Carlo Crocco og fik meget hurtigt opmærksomhed i urindustrien med deres remme lavet af naturgummi. Efter dette er de bare blevet mere kendte, med deres valg inden for høj kvalitets materialer som er afspejlet i deres slogan “Fusionens kunst”.

Hublots første design er inspireret af koøjet på en yacht, hvilket kom til udtryk gennem adskillige nitter på uret. Alle Hublot ure har præcis seks signaturskruer, som repræsenterer Hublot mærket med et “H”.

Hublot er opkøbt af gruppen ”LVMH” som ejer det eksklusive mærke Louis Vuitton, men Hublot er stadig sit eget  selvstændige  brand, der gennem årene har samarbejdet med verdenskendte personligheder og verdenskendte rappere, blandt andet Jay-Z. Uret er en investering i sig selv. Det er ikke gået af mode og er stadig mega populært og et højt respekteret mærke inden for urbranchen, og samtidig et sikkert valg, når du skal købe nyt ur. Du vil altså ikke fortryde det. 

Uret er til enhver smag – det er stilrent og ekslusivt 

Materiale er fantastisk og forbedret kvaliteten.  Dette ses blandt andet ved skabelsen af deres “Magic Gold”, som er en 18-karat guldlegering. Dog er det ikke helt klassisk igen, for Hublots ure har præg i  deres designs af dristige og ukonventionelle symboler. De har en særlig evne til at sammensætte materialer, som der ikke er set tidligere i urindustrien. Der er mange mulighed for valg af urremme. Her kan du både få det i læder, titanium, tekstil og naturgummi, hvilket skiller Hublot ud fra mange andre mærker der producerer ure. Urkassen fås i et væld af designs med både skeleteret eller farvet urskive. 

Big bang uret

Big Bang er Hublots mest populære kollektion, som repræsenterer ure med en smuk balance mellem klassisk eksklusivitet og derudover er det perfekt til sportsentusiasten. Big Bang kollektionen er Hublots grundsten. 

 

Læs også Luksusure købes bedst brugt hos boerne.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *