Guide: Find det perfekte spil

Guide: Find det perfekte spil

Indholdsfortegnelse

Spil

Kender du også det, at du simpelthen bare ikke kan finde ud af hvad du eller i skal spille? Sidder man tit og keder sig og ville ønske man kunne blive inspireret til et eller andet? Eller kender man ikke helt de samme spil? Hvis du kan nikke genkendende til bare ét enkelt af de ovenstående spørgsmål, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos SpilleXpert.dk finder du nemlig en god, samlet og helt igennem overskuelig liste over forskellige, tilmed danske spil. Som om dette ikke skulle være nok er der alt fra Bezzerwizzer, Hint, Monopoly og andre klassiske brætspil til kortspil af enhver slags samt diverse former for terningespil. Så uanset hvad du er til, om det skal være et langt eller hurtigt spil, om det skal være simpelt og om det skal være børne eller familievenligt, så er der alt hvad hjertet kan begære.

For at du virkelig kan få en fornemmelse for hvad spilleXpert.dk kan give til dig og din omgangskreds, så kommer der her et par eksempler på nogle af de kortspil der er at finde på hjemmesiden.

Kortspil 31

I dette kortspil kan man være to eller flere spillere. Spillet handler i korte træk om, at man skal samle tre kort i samme kulør. Disse tre kort skal så tilsammen give 31 point, eller så tæt på 31 som man kan komme. Kortenes værdi er: Es = 11 point, billedkort = 10 point og øvrige kort giver nummerets egen værdi.

Selve spillet fungerer sådan, at man som det første får sine tre kort. Efterfølgende trækker man så et kort fra bunken på bordet. Du skal nu vælge hvilket af de fire kort, du ønsker at beholde og hvilket du vil af med. Sådan fortsætter man indtil en enten har 31 eller er så tæt på, at man tror man har vundet.

Kortspil Krig

Krig er et andet, ekstremt simpelt kortspil. Her dyster man med kort imod hinanden. Det er et kortspil der kan spilles af to eller flere spillere. I dette kortspil er esset højst og toeren er lavest.

Man starter med at dele kortene ud, så alle får lige mange kort. Kortene samles i en bunke på bordet foran en selv med billedsiden nedad og uden at man har set sine egne eller andres kort.

Så vendes det øverste kort. Den der har det højeste kort vinder så begge kort og kan lægge dem nederst i sin egen bunke.

Vender man dog et kort af samme værdi, så er der krig. Her er det det tredje kort der afgør krigen og vinderen tager ALLE kort!