Catering-virksomhed går ind i kampen mod madspild

Catering-virksomhed går ind i kampen mod madspild

Madspild er et emne de fleste danskere går op i. Langt størstedelen af danskerne tænker over madspild, når de handler ind, men alligevel bliver der hvert eneste år smidt mange tusind ton mad ud. Mad der skulle være spist i stedet for at være endt i skraldespanden. Det er et problem som både danske husholdninger og danske virksomheder skal være med til at bekæmpe. Denne kamp stiller en dansk virksomhed sig nu spidsen for. Den hedder Able og har udviklet en app, der skal være med til at bekæmpe madspild i de danske virksomheder. Se Ables madspild app her og læs mere om, hvad Able gør i kampen mod madspild. I denne artikel stiller vi skarpt på Catering-virksomheden, der vil være med til at ændre på virksomhedernes madvaner og nedbringe deres niveau af madspild. Able er er nemlig meget mere end en almindelig cateringvirksomhed. Det er en kamp for at skabe forandring og sætte et positivt aftryk på verdenen.

Leverer Catering til de største danske byer

Able leverer allerede bæredygtige og velsmagende måltider til over 600+ virksomheder i hele landet. Fra København i øst til Aalborg i nord har Able aftaler med en lang række virksomheder, der ligesom Able også gerne vil være med til at skabe en forandring og nedbringe deres madspild niveau. Her skaber man mad med bæredygtighed og kvalitet for øje, og sørger for at tilpasse retterne, så der ikke unødigt smides mad ud. Uanset om man elsker kød, spiser vegansk eller har andre madmæssige præferencer, så hjælper Able med dette. Derfor vælger mange virksomheder Able, da de ikke selv vil stå for at justere niveauet af madspild, men gerne vil have professionel hjælp til det.

Madspild er en kæmpe problem i Danmark

For der er grundlæggende store problemer med madspild i Danmark. Danskerne er et af de folkefærd, som handler flest gange om ugen, hvilket også kan ses i vores relativt høje tal, når det kommer til madspild. Derfor skal der gøres noget både i private husholdninger og hos de danske virksomheder. For madspild er en stor synder, når det kommer til miljøet, og hvis vi kan nedbringe vores niveau af madspild, så er det en win-win-situation. Vi forbruger kun det mad vi skal spise og nedbringer samtidigt vores Co2-forbrug. På den måde er Ables initiativ med den nye madspild app en vigtig del af processen, hvor virksomheder kan reducere deres madforbrug gevaldigt.

Ables filosofi flugter med kampen mod madspild

Faktisk flugter Ables filosofi og værdier på mange måder med kampen mod madspild. For hvis man skal det store madspild i Danmark til livs, så handler det om at ændre vaner og skabe forandringer i hverdagen. Netop dette er også  ankerpunktet i Ables filosofi, hvor det handler om at alle individer og virksomheder kan skabe forandringer og sætte et positivt aftryk på verdenen. Ables madspild app kan hentes både til Android og iOS i Google Play samt App Store,  og fungerer til langt størstedelen af smartphones på markedet.