Mærk luften, sandet, lyset…

Mærk luften, sandet, lyset…

Det er ikke kun unge mennesker, der gør det. Voksne, middelalderende og faktisk også det, som du nok ville kalde ’gamle’ mennesker, gør det også. Mange har prøvet det, nogle har overvejet og for andre er det aldrig noget, der kommer på tale.

Hvad vi taler om? Sex i det – det, der i dagligdagssprog også bliver kaldt Dogging Fun.

Hvorfor er der nogle mennesker, som vælger at tage deres mest intime stunder med ud i det fri. Ja, det er spørgsmål man kunne stille sig selv, men hvert par har nok deres egne begrundelse for at gøre dette. 
Følelsen af frihed, risikoen for at blive opdaget og spændingen i at bevæge sig udenfor hjemmets faste rammer kan også være med til at trigge par, til at udforske Dogging Fun.

Man kan spørge sig selv om resultatet er lig med fantasien – for nogle er det og for andre er det nok ikke. For at få en god oplevelse ud af det, kan denne begivenhed planlægges ned til – næsten – mindste detalje. (Det er  altid uforudsigeligt når man bevæger sig udenfor hjemmets fire vægge).

Gode råd og steder til Dogging Fun:dogging kort

Aftal med din partner hvor det skal foregå. Skal det være i baghaven, på stranden, i skoven eller i en park et sted? Det vigtigste er, at I er enige om stedet. Hvis du vil overraske din partner med et sted, så sørg for at tune dig ind på, hvad din partner ville synes mest om. Måske er han/hun mere til en grøn skov og andre til en varm strand. Inspiration kan også hentes her:

Find ud hvilken tid på døgnet, der passer bedst til jer. Er det en tirsdag eftermiddag/aften, når solen er ved at gå ned eller en lørdag formiddag i de lune klitter ved stranden.

Tal om hvad I gerne vil have ud af det. Er det risikoen for at blive opdaget, der tænder jer, eller er det følelsen at føle sig fri og være ét med naturen, som I har i tankerne.

Det er ikke forbudt at dyrke sex i det fri – men ta’ hensyn til de mennesker, der er omkring jer. Det er ikke fedt at ’overraske’ børn eller andre mennesker med jeres eskapader, husk – andre mennesker er faktisk ikke interesseret i at se jer hygge jer på den måde. Det er jeres fantasi, ikke omverdens. Og hvis man gerne vil opdages, kan man eventuelt melde sig ind i en swinger klub i stedet for, det er også en mulighed.