Mistet jobbet? Sådan laver du hurtige penge

Mistet jobbet? Sådan laver du hurtige penge

Hvis du er en af de mange danskere der desværre har måtte sige farvel og tak til jobbet i denne omgang grundet corona virussen, så står du med et dilemma utroligt mange danskere befinder sig i lige nu.

Hvordan laver jeg penge til at betale husleje, fodre mig selv og familien og afbetale alle mine lån? 

Netop denne overvejelse har fået mange mennesker til at ringe hjem til mor for at få et par trøstende ord med på vejen og det er også forståeligt. Det er hammerirriterende at miste sit arbejde over noget man absolut intet kan gøre ved. Coronavirussen har sat tusindvis af danskere på bænken og nu står vi og skal samle stykkerne op igen.

Hvis du er interesseret i at lære lidt om hvordan man laver \’hurtige penge\’ så er du kommet til det rigtige sted. Denne artikel griber fat i hvordan man, i krisesituationer, kan holde hovedet oven vande rent økonomisk.

Du kan pantsætte dine ting

Hvis du ikke er blevet opsagt men mere sat på pause, så er der gode chancer for at du begynder at tjene penge igen når Danmark åbner op – derfor er din situation ikke lige så permanent som andres og du kan derfor godt gamble en lille smule. 

Ved at pantsætte nogle af dine ting eller sælg din macbook er du sikret penge nok til at overleve krisen ud – og det er sådan set det vigtigste, så kan du købe en ny macbook igen når du kommer ovenpå. 

Pantsættere er utroligt smart fordi de giver dig cold cash lige når du skal bruge dem. Til gengæld fraråder jeg på det kraftigste nogensinde at pantsætte noget der har stor affektionsværdi for dig, for hvis du ikke kan betale lånet tilbage på sigt, så vil pantsætteren bare sælge dine ting til nogen andre – og det er irriternde hvis du virkelig holdte af den ting. 

Lån 

Disse tider får mange mennesker til at gældsætte sig selv for at kunne betale deres regninger. Hvis du er en af dem der går og overvejer det, bør du overveje hvilken slags lån der passer bedst til netop dine behov. 

Er du studerende kan du nemt optage et SU lån eller søge om et slutlån – det er i hvertfald en af de bedste lån du kan få i dagens Danmark, da det først skal betales tilbage når du er færdig med at studerende engang om mange mange år.