Hvor finde du nemme og sunde madopskrifter

Hvor finde du nemme og sunde madopskrifter

Vi kender det alle. Vi har et fast udvalg af madopskrifter som vi laver igen og igen. Men nogle gange er der et ønske om at spise sundere og det kræver, at der skal ske en ændring i de madopskrifter der ellers bruges og hvor kan man lige finde dem sådan nemt og hurtigt. En ting er jo kogebøger. Dem findes der et utal af. Men de koster og fylder og ofte er der kun en eller 2 opskrifter, der reelt er relevante, hvilke gør det til en dyr affære at lære nye retter.

Hvis du ikke har råd eller lyst til at investere i kogebøger, er internettet en dag en god kilde til inspiration og her er der mange gode og sunde opskrifter. 

Blogs

I dag har mange en blog. Både kendte og ukendte har en blog, hvor de viser og fortæller om deres mad. Der er et utal så det kræver at du ved hvad du søger. Hvis du bare søger på mad, så drukner du hurtigt i et utal af blogs. Både danske og udenlandske. Men ved du indenfor hvilken område du gerne vil finde nye og spændende opskrifter, er der en sand kilde af inspiration. De har også den fordel at de mange gange er skrevet af mennesker til mennesker, der ikke nødvendigvis har en enorm special viden om mad og kan lave avanceret og dyre opskrifter, men god almindelig mad, som skal serveres for familien en hel almindelig onsdag aften, når man er kommet hjem efter en lang arbejdsdag og hurtigt skal have et sundt måltid mad på bordet. 

Facebook

Facebook er en anden kilde til inspiration. Der er et utal af madgrupper der dækker alle områder. Fra generelle til mere specifikke. Fælles for mange af dem er at de er skrevet af almindelige mennesker til almindelige mennesker og er derfor nemme at gå til og kræver ikke at man er kok for at kunne lave. Det er også muligt at skrive ud og sige at man søger inspiration indenfor et specielt område og så kan folk melde ind med deres ynglingsopskrifter og så er det bare at vælge. 

Det er også muligt at spørge hvad kan jeg erstatte x madvare med, som man enten ikke har, er allergisk overfor eller syntes er for usund. Mulighederne er uendelige

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk