Hvilken rustbeskyttelse skal jeg vælge?

Hvilken rustbeskyttelse skal jeg vælge?

Vi kender det alle sammen. Dilemmaet omkring, hvilken rustbeskyttelser der er den mest optimale. Vi vil alle gerne have den mest effektive. Det er vigtigt at vælge en rustbeskyttelse af god kvalitet, da det er helt essentielt for at kunne sikre sig de rigtige forudsætninger for at kunne rengøre og afvaske sin bil, scooter, motercykel, cykel mv. 

Bedst i test

XCP Rust Blocker er en testvindende rustbeskyttelse. Midlet har vundet flere gange i forskellige tests, hvor det eftervises, at produktet har helt eminent holdbarhed og beskyttelse. XCP Rust Blocker er en korrosionsbestandig forbindelse, hvilket skaber en særligt holdbar beskyttelsesbarriere, som beskytter forskellige overflader såsom metal, stål eller legeringer imod rust og korrosion. 

I denne test: https://www.youtube.com/watch?v=R5LSxpoqcWo&feature=emb_title

ser man, hvordan XCP Rust Blocker bliver den store vinder, selvom produktet er oppe imod 14 andre anerkendte rustbeskyttelsesprodukter. Testen var udførlig og tog over syv måneder at lave, hvorfor resultatet fremgår ret troværdigt. 

Hvordan virker det? 

Uanset, hvilken metode du benytter til påføring af XCP Rust Blocker vil en effektiv hinde opstå. Produktet kan børstes på, dyppes på, tørres på eller sprayes på – det er op til dig! Det efterlader ikke nogen fedtet overflade, striber og så tørrer det hurtigt. Det anbefales at rustbeskyttelsen bruges efter vask, idet det sikrer en forebyggelse af rust, men også beskytter. Alt efter, hvilket beskyttelsesniveau, man ønsker, kan ma ændre belægningstykkelsen. Dette gøres ved polering. 

Er du motorcykelejer?

Er du en af dem, der har en forkærlighed for motorcykler? Så lad XCP Rust Blocker blive din nye bedste ven. Når rustbeskyttelsen anvendes, vil filmen kemisk sammenklæbes med overfladen på motorcyklens metaloverflade. Dette medfører en solid korrostionsbestandighed. Særligt anvendeligt er produktet, når motorcyklen ikke længere skal luftes, men sættes til side henover vinteren. Selv hvis ikke der er varme, vil XCP Rust Blocker sørge for at beskytte din motorcykel mod korrosion. Således vil din motorcykel stå så god som ny, når du igen skal ud og køre. Dette produkt må du som motorcykelejer ikke snyde dig selv for. Det 

Andre anvendelsesideer

Selv hvis du ikke har en motorcykel, er XCP Rust Blocker en god investering. Her listes nogle alternativer til, hvad rustbeskyttelsen virker på:

– Beskyttelse af cykel, knallert og scooter.

– Beskyttelse af havetraktor og plæneklipper.

– Beskyttelse af fly, bil og båd.

– Beskyttelse af modeltoge, -biler, -fly og -både.

Få undtagelser

Det anbefales at undgå produktet på kæde og bremseskiver samt dele af ikke-metal. Hvis produktet påføres på en del af ikke-metal, er der en risiko for synlige mærker. Derfor anbefales det at test rustbeskyttelsen på et område, der ikke er synligt først.