Lidt kort om ‘dogging fun’

Lidt kort om ‘dogging fun’

Dogging-fun er noget der siden 2003 virkelig er eksploderet på internettet. Dogging fun dækker over dét, at mødes med helt fremmed mennesker et sted ude i offentligtheden, for så at have sex – oftest med én eller flere mennesker der kigger på.

Dogging fun kommer oprindeligt fra England hvor termet blev brugt af kåd hundeluftere, der ikke kunne holde fingrene for sig selv. Derfra voksede det sig stort på virkelig kort tid (højest sandsynligt på grund af internettet, og adgang til fri information) hvor det rejste fra England ud i resten af verdenen.

I Storbritannien, hvor dogging fun kommer fra, er der lavet undersøgelser på selvsamme, og det viser sig at dogging (altså at have sex udenfor) er den andenmest normale forbrydelse i hele Storbritannien – 43% af alle deres respondenter i undersøgelsen krøb til korset og indrømmede at det på et eller andet tidspunkt i deres liv, havde gjort \’det\’ udenfor. 

Internettet og dogging

Dogging har højest sandsynligt kun set verdens lys på grund af internettet. I 2003 kom dogging for alvor på internettet og her kunne man jo møde ligesindet som man ellers absolut ingenting ville have til fælles med – og det er lidt vigtigt med internettet, når man har en fetich med at være sammen med fremmed mennesker udenfor – du kan jo ikke rigtigt spørge dine venner og familie om sådan noget.

Nu til dags findes der et dogging forum i de fleste lande og store byer. 

Dogging – og lovens lange arm

Der findes, heldigvis, ikke nogen regler der direkte taler om dogging. Der findes til gengæld to danske regler som skærer ind over dem – det er reglerne om blufærdighed og krænkelse af offentligt fred. Det er nemlig ikke alle der synes det er lige fedt med et hurtigt orgie i skovens dybe stille ro. 

Hvis du tænker at du på et eller andet tidspunkt i livet, gerne vil prøve det ad, eller du måske allerede er i gang og gerne vil blive lidt klogere på reglerne, så kan de findes herhunder:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Find mere omkring reglerne for doggin-fun på sexidetfri.dk

God fornøjelse, leg sikkert.