Tre måder at få sundere hud på

Tre måder at få sundere hud på

Der er mange af os, specielt de yngre danskere, som går og er lidt trætte af uren hud. Hvis man bare én gang har haft en par bumser på det forkerte tidspunkt, kan man også nikke anerkendende til, at det virkelig sænker vores velvære og måden vi tænker om os selv på.

Men frygt ej! Internettet er heldigvis fuld af forskellige guides og walk-throughs, der lover dig en nærmest skinnende hud på under 24 timer – hvis du synes at det lyder for godt til at være sandt, så er det fordi at det er det. Der er ingenting der hedder en hurtig omstilling når det kommer til hvor ren vores hud er (det skulle lige være make-up, men nu snakker vi lige organisk). 

Det ikke omstillingsparate sind

Menneskesindet kan måske sagtens være omstillingsparat, men det er sindets fysiske rammer ikke. Man ser det ofte ved folk der har levet af suppe, vand og afføringsmiddel og smidt 25 kilo på under en måned – de kommer altid tilbage. Det er fordi kroppen slet ikke er så omstillingsparat som den giver sig ud for at være, og den vil altid søge tilbage mod dens tidligere \’baseline\’ medmindre den presses til andet igennem en længere periode.

.. og det er dét, den her artikel handler om – sund og langvaring omstilling. Du finder tre gode måder at gøre dig selv en langsigtet tjeneste på herunder.

Madvanerne

Du er hvad du spiser. Er der et gammelt ordsprog der siger, og så sandt som det er sagt, så har de ting vi putter i kroppen en enorm indflydelse på hvordan kroppen ser ud. Hvis du går og ønsker dig en sundere hud med færre urenheder, så kan du med fordel kigge på hvad du spiser. Hvis du har hurtige måltider der ikke er lavet fra bunden, så har du fundet dit problem. Spis massere af grønt og vær opmærksom på hvor meget vand du indtager.

Motion

Motion er et irriterende punkt, fordi det er i alle Få et bedre liv artikler derude. Men der er noget om snakken. Vi mennesker har enormt godt af at bevæge os og det fører faktisk ikke kun til en fladere mave, men også en renere hud. Det er fordi kroppen skiller sig af med affaldsstoffer når den sveder.

Vitaminer

Vitaminer er lidt en gråzone. Vi ved ikke hvornår vi mangler det ene eller det andet helt vildt og de har alle stor indflydelse på vores hud og energi. Spis multivitaminpiller og vær på den sikre side.

For flere sundhedstips og tricks – besøg www.chekos.dk