Fang læseren med velskrevne artikler

Fang læseren med velskrevne artikler

Vil du gerne have folk til at læse dine artikler? Dette vil du selvfølgelig gerne, for med det, så skaber du trafik og dit brand bliver kendt. Og i den sidste ende skaber det omsætning for din blog, hjemmeside, firmaside eller webshop.

Fang læseren med velskrevne artikler hvis du vil tjene penge online og have navn/brand ud på nettet og blive fundet.

Dèt en god artikel kan gøre, er, at få gjort opmærksom på dit brand, skabe trafik til din shops eller side og selvfølgelig også hjælpe til at opbygge en kundeliste, og det er stort set ligegyldig hvad type side det er.

Hvordan får du så skrevet en god artikel eller indlæg?

Måden du skaber den gode artikel

En ting er, at du gerne vil skrive blændende artikler. Men hvis du som de fleste af os, ikke har ugevis til en enkelt artikel, så må du ty til andre tidsbesparende måder.

Det første du skal overveje er, hvad det egentlig er, at læseren gerne vil have? Hvis du giver læseren det han vil have, så kommer denne automatisk tilbage og læser igen. Og på den måde får du skabt en kontakt til et langvarigt forhold.

Hvad vil læseren så gerne have?

At finde ud af hvad læseren vil have, kan du bruge en ganske simpel formel for.

Det første du skal gøre, er, at lave din research indenfor det emne som du vil skrive om.

Den mest brugte måde er at tjekke forums ud og se hvad folk spørger om. Det har du sikkert hørt en million gange før, og netop derfor er dèt fremgangsmåden, for på forums finder du spørgsmålene.

Åbningen er den vigtigste

Måde du starter artiklen på, er den vigtigste. Her starter mange med at skrive en kedelig indledning som ikke rigtig giver følelsen af nærvær – Eller tænker på søgeoptimeringen først.

Indledningen her er heller ikke optimal, men dog stiller den de spørgsmål som du har.

Netop disse spørgsmål er nemlig, hvad du søgte efter siden du ramte dette indlæg. Det betyder, at artiklen starter ud med at være i dit sted, og stiller de spørgsmål som du vil have besvaret, korrekt?

Åbningen inden den reelle artikel skal være enten fængende, en historie som man kan sætte sig ind i, eller den nemme og hurtige løsning at stille de selvsamme spørgsmål som artiklen egentlig drejer sig om.

Derved er det læserens følelser der er til stede, og skulle forhåbentlig skabe interessen for at læse videre.

Artikel Formular

Når du ved hvordan du skal starte artiklen, så er resten super nemt. Du følger bare en simpel formel som ser sådan ud:

·         Indledning stiller spørgsmålene som læser vil have besvaret

·         Dernæst skriver du hvilket problemer disse ting kan skabe

·         Giv tips til løsninger på problemerne

·         Slut af med at stille indlednings spørgsmålene og blend dine tips til løsninger ind, og mon ikke disse ofte den rette løsning til læserens problem

Dette er den nemme formel for at sprøjte artikler ud på den hurtigste måde. Og det skal da siges, at det kan virke overfladisk, men samtidig er det en vigtig detalje ved tekster på nettet.

Artikler bliver som regel kun skimmet!

Så hvis din indledning ikke fænger med det samme, så er alt andet ligegyldigt. Hold dine artikler indenfor visse regler såsom:

·         Skal være nemme at overskue, kun 5-6 linjer mellem hver overskrift og ikke kæmpe blokke af tekst

·         Indeholde punkter

·         Problem og løsning skal være nem at finde

·         Slutningen og indledningen er, hvad der sælger artiklen, så gør disse fængende og personlige, og frem for alt, giv læseren det han kom for