Få sandblæst dit hus inden det renoveres

Få sandblæst dit hus inden det renoveres

At starte en renovering af et hus facade med en sandblæsning er en god ide da det er med til at højne kvaliteten af renoveringen. Både visuelt og kvalitetsmæssigt.

Sandblæsning af hus er med til at fjerne gamle rester af maling, pus og kalk samt efterlader væggene pæne og rene. Husk at der skal være tid i mellem en sandblæsning og en renovering til at væggene kan nå at tørre. Når de ikke det er der risiko for fugt. 

Vælger man ikke at sandblæse sit hus, kan man risikere at skulle starte forfra få år senere, samtidig med at resultatet ikke alene ikke bliver så flot, men også at det ikke holder så længe. 

Vælg en miljøvenlig sandblæsning 

I dag er det muligt at vælge en miljøvenlig løsning, når dit hus skal sandblæses. En miljøvenlig løsning er med til at sikre at der ikke kommer gamle malerrester eller kalk i din have og ned i dit grundvand. Det vil være ærgeligt at finde gamle rester i blandt dine blomster eller jordbær. 

Hvordan finder du den rigtige håndværker

Når jeg er på udkig efter en håndværker og ikke kender en eller har fået en anbefalet af nogle jeg stoler på, starter jeg med at vælge 3 ofte fra internettet og beder dem om at komme med et skriftligt tilbud. På baggrund af de 3 tilbud, har jeg så mulighed for at sammenligne og finde ud af hvad prisniveauet er og hvad jeg kan forvente mig. Det er ikke nødvendigvis det billigste tilbud der vinder. Der kan være andre overvejelser ind over som 

  • Bruges der bedre og mere miljøvenlige metoder
  • Hvornår kan de starte
  • Hvad hvis der sker forsinkelser
  • Aftaler om oprydning

Samtidig tjekker jeg dem også lige på Trustpilot, for at se om der er ting der går igen. Hvis de seneste 10 anmeldelser fortæller, at de havde svært ved at få fat i håndværkeren eller han kom for sent hver dag, ville jeg nok se mig om efter en anden uanset, hvor godt et tilbud han ellers er kommet med. Omvendt står der igen og igen, at manden har overholdt samtlige aftaler til punkt og prikke og har leveret en fantastisk service er det måske værd at genoverveje hans tilbud.